Kitab Lelaki

MEMBONGKAR RAHSIA JAGUH DI RANJANG

jaguh di ranjang

kami menyediakan beberapa tips sebagai panduan untuk insan yang bergelar lelaki:-

1-Mengatur tempat

Mengatur dan menyediakan tempat yang selesa untuk hubungan intim bukanlah sesuatu yang sukar. Malah ia akan memudahkan proses bercumbu dan merayu pasangan tatkala memulakan hubungan seks.

Keselesaan isteri akan memudahkan tugas suami, oleh itu rapikanlah tempat tidur pasang lampu malam, muzik yang lembut untuk menyenangkan hatinya dan mencipta suasana romantik.

2-Pemanasan

Pemanasan atau foreplay merupakan bahagian penting sebuah hubungan intim. Ia adalah perkara yang merangsang nafsu seks wanita. Namun begitu ramai lelaki menganggap foreplay hanya perkara membuang masa dan seterusnya tergesa-gesa melakukan hubungan intim. Bagi wanita inilah sebenarnya bahagian yang paling disenangi dan ingin dinikmatinya.

3-Tahan keinginan

Belajar menahan keinginan di tempat tidur akan membuat pasangan anda semakin terangsang. Wanita seperti yang diketahui memerlukan masa yang lama untuk berghairah, oleh itu janganlah mementingkan diri.

Puaskanlah terebih dahulu keinginan isteri sebelum mengakhiri hubungan intim. Jangan biarkan isteri terbaring dalam keadaan kecewa kerana gelora nafsunya tidak dipenuhi. Percayalah pekara inilah yang membuatkan isteri lebih menyayangi pasangan.

4-Fahami Bahasa tubuh

Wanita sememangnya jarang unntuk meluahkan kemahuannya tentang apa yang diiginkan di tempt tidur. Bagaimanapun ia sebenarnya boleh dibawa dengan petunjuk bahasa tubuh.

Perhatikan gerakan-gerakan tubuh isteri yang sebenarnya mungkin ingin memberitahu sesuatu kepada anda secara verbal. Perhatikan bagaimana pasangan anda memberi reaksi terhadap sentuhan. Jika anda melihat tubuhnya tegang ketika disentuh, ubahlah cara sentuhan sehingga isteri berasa nyaman dan senang. Sebaliknya jika ia masih belum memberi kesan, inilah waktunya untuk meningkatkan volume sentuhan.

5-Jangan melakukan gaya yang keterlaluan

Ada lelaki yang mempunyai fantasi yang tinggi danselalu ingin mencuba gaya baru di tempat tidur. Pastikan kesediaan isteri dahulu sebelum merancang membuat gaya yang baru, jangan melakukan kesilapan.

Ada pasangan yang tidak dapat menerima aksi-aksi baru terutama yang keterlaluan. Sekiranya anda mahu mencuba aksi-aksi baru, perkenalkanlah posisi dan fantasi anda secara perlahan lahan kepadanya.

Pujuk dengan cara yang betul iaitu dengan lembut dan mesra sehinggalah mendapat persetujuan. Tetapi perhatikanlah juga reaksinya, kerana mungkin pasangan anda tidak menyukainya.

6-Jangan abaikan pasangan

Semua wanita akan rasa kecewa bila pasangan mengabaikan dirinya ketika di tempat tidur. Selalunya ia berlaku apabila suami telah mencapai ejakulasi . Sungguhpun kepenatan namun janganlah mengabaikan isteri setelah anda menikmati kepuasan.

• Meet the Author ➞ ustaz ahmad0 comments… add one

Don’t Be Shy » Leave a Comment!