Kitab Lelaki

Kesan Yang Anda Tidak Tahu jika Menelan [email protected] Mani ?

menelan sperma

Menelan sperma merupakan hal yang tidak lazim dilakukan dan biasanya hanya terdapat dalam filem-filem dewasa sahaja, walaupun jarang dilakukan namun tetap sahaja ada orang yang melakukannya.

Selama ini orang yang mahu menelan sperma tidak mengetahui sebenarnya manfaat yang akan ia dapat, bahkan ada mitos di kalangan masyarakat yang mengatakan jika menelan sperma boleh membuatkan “ Awek muda” dan cantik inilah yang membuat banyak orang melakukan hal yang tidak lazim ini.

Namun apa yang anda tahu sebenarnya menelan sperma banyak manfaatnya untuk para wanita atau isteri , menurut penelitian yang dilakukan oleh Monash Universiti sperma yang masuk ke dalam organ pencernaan akan memberikan nutrisi  yang baik utuk tubuh badan wanita. Hal ini terjadi kerana di dalam sperma banyak mengandungi zat-zat penting seperti air , vitamin , protein serta mineral lainnya yang diperlukan dalam tubuh badan manusia.

Sebagai informasi di dunia ini sebenarnya ada haiwan yang akan menelan sperma ketika setelah melakukan hubungan intim, haiwan tersebut ialah siput dan beberapa haiwan ivertebrata.

Walaupun dianggap sihat penelitian lebih lanjut harus dilakukan untuk lebih mengetahui manfaat sperma untuk tubuh badan manusia agar semua terbongkar atau terunkap rahsia-rahsia kelebihan sperma di khalayak umun.

Setidaknya informasi ini member pengetahuan baru kepada anda-anda semua jika menelan sperma tidak mendatangkan bahaya atau kesan buruk kepada tubuh badan manusia dan agar anda mendapat mangfaat yang luar biasa.

 

Jadi anda para isteri ingin menelan sperma suami anda?

• Meet the Author ➞ ustaz ahmad0 comments… add one

Don’t Be Shy » Leave a Comment!