Kitab Lelaki

17 SEBAB ISTERI MERASA HAMBAR KETIKA BERSETUBUH

isteri

Fikiran wanita ini adalah sangat aktif dan sangat sensitif. Ini adalah beberapa kenyataan yang dibuat oleh beberapa kaum wanita mengenai masalah ini:

 1. Sudah beberapa tahun saya tidak dapat mencapai klimax dan hanya berpura-pura dihadapan suami yang saya telah klimax(“Female Orgasmic Disorder” FOD).
 1. Saya sangat letih dan tidak ada mood apabila bersama dengan suami(SEX AROUSAL DISORDER).
 1. Saya susah nak klimax apabila bersama dengan suami kerana perasaan malu saya dan apabila bersetubuh, perasaan tidak selesa mengganggu fikiran saya(Low Self-Esteem).

 1. Terlalu banyak kerja yang saya mesti dilakukan sehingga terbawa-bawa keatas katil sehingga mengganggu fikiran saya ketika itu(Stress).
 1. Hati saya pernah dilukai kerana suami bermain kayu tiga bersama wanita lain dan semenjak itu saya tidak mempunyai kemahuan seks dan tidak merasai klimax apabila bersamanya(Broken Heart).
 1. Saya bencikan seks…(Fobia…)
 1. Suami tidak pandai untuk membuat saya klimax(Communication Disorder).
 1. Suami mementingkan dirinya sahaja(Selfish).
 1. Suami terlalu ganas dan ia amat menyakitkan sehingga hilang rasa nikmat apabila bersamanya. Telah berbincang berkali-kali ttg masalah ini.(Selfish).
 1. Saya tidak tahu mengapa saya tidak boleh klimax dan puas saya mencubanya tapi nikmat itu tidak sampai kekemuncaknya(“Female Orgasmic Disorder” FOD)
 1. Saya tidak dapat tenangkan parasaan saya apabila melakukan persetubuhan bersama suami tersayang. Fikiran kacau bilau(Stress).
 1. Saya lebih senang dan enjoy melakukan seks dengan kaum sejenis(Mental Disorders).(Astarqfirullah hula’zim…balik ke pangkal jalan)
 1. Hati saya bukan untuk suami dan saya tidak menikmati nikmat dan kepuasan apabila bersamanya(Depression).
 1. Saya selalu melenting dan marahkan suami sehingga mood kepadanya hilang(Nervous Breakdown or ‘Bad Nerves’).
 1. Suami bersikap dingin dengan saya sehingga mengganggu fikiran saya(Emotional Abuse).
 1. Saya mempunyai penyakit dan saya hanya melayan suami untuk kepuasannya sahaja(Sickness).
 1. Suami selalu memukul saya dan bertindak ganas apabila bersetubuh dengan saya(Abuse and Bully).

Semoga dengan info sangat bernafaat kepada para suami diluar sana untuk lebih memahami hati isteri anda. Semoga anda dapat berkongsi dengan rakan-rakan dan orang-orang disekeliling anda untuk kita lebih memahami pasangan masing-masing.

 

 

 

 

• Meet the Author ➞ ustaz ahmad0 comments… add one

Don’t Be Shy » Leave a Comment!