Kitab Lelaki

10 Kelebihan Wanita Tubuh Kecil Dan Pendek Pada Pandangan Mata Lelaki

image

Ada di kalangan wanita yang sering mengeluh kerana bentuk fizikal yang dilihat tidak menarik pada pandangan masyarakat luar terutamanya lelaki. Namun, tahukah and bahawa perempuan pendek atau rendah sangat menarik di mata lelaki. Kebanyakan lelaki lebih suka memilih wanita yang lebih pendek menjadi teman hidup mereka.

Jika anda kaum wanita yang sedang dalam dilema begini, usahlah bersedih. Anda sebagai teman lelaki atau suaminya pula sepatutny beri sokongan dan jangan menghina mereka, ya. Berbalik kepada persoalan, mengapa ramai lelaki lebih menyukai dan memilih wanita sebegini sebagai teman hidup mereka. Jom, bersama kami kupaskan 10 kelebihan wanita kecil dan pendek pada pandangan mata lelaki.

1. Mereka Comel dan Seksi
Tak dinafikan perempuan rendah ini lebih comel. Lagi-lagi kalau mereka sedang marah atau dikacau.

2. Mereka Sentiasa Nampak Muda Dari Umur Sebenar Mereka
Ramai akan fikir pasangan anda berumur 17 tahun, padahal dah 28 tahun. Mereka sentiasa awet muda.

3. Mereka Mudah Membeli Pakaian
Sangat senang untuk dapatkan saiz baju atau seluar dan pakaian lain termasuk kasut sebab saiz mereka sentiasa ada. Kalau tak jumpa boleh cari di bahagian kanak-kanak.

4. Mereka Akan Setia Dengan Pasangannya
Bukti menunjukkan orang yang pendek lebih setia pada cintanya.

5. Jimat Duit Untuk Makanan
Bukan berjimat cermat ye, tapi memang kebanyakan orang yang kecil tak makan banyak.

6. Rasa Comel Bila Cium Gadis Pendek
Cium gadis yang rendah memang cute, lagi-lagi bila perempuan itu menjingkit kaki. Ini Untuk Suami isteri saja harap maklum!!

7. Manfaat Masa Bersiap
Maksudnya di sini si suami boleh kongsi cermin untuk dress up, tak perlu la nak tunggu turn kan?

8. Mereka Boleh Pakai High Heels
Perempuan tinggi tak boleh pakai high heels? Bukan tak boleh, tapi nanti terlebih tinggi dari suami pulak kan. Perempuan pendek takde masalah, boleh pakai high heels dengan selamber

9. Mereka Mudah Didukung
Mereka lebih ringan, jadi suami suka la angkat dan dukung mereka sesuka hati

10. Mereka Sangat best Untuk Dipeluk.
Suami senang nak peluk, paras dagu je betul tak? Senang nak cium dahi.

• Meet the Author ➞ kitablelaki1



0 comments… add one

Don’t Be Shy » Leave a Comment!